Met behulp van een Xbox / PS4-gamecontroller

iOS

De Teleprompter for Video-app kan op afstand worden bediend met elke ondersteunde gamecontroller.

Ondersteunde draadloze controllers

• Xbox draadloze controller met Bluetooth (model 1708)
  • Xbox Elite draadloze controller serie 2
  • Xbox Adaptieve controller
  • PlayStation DualShock 4 draadloze controller
  • Andere MFi (Made for iOS) Bluetooth-controllers worden mogelijk ondersteund

Koppel de controller met uw iPhone of iPad

Xbox-koppelingsinstructies

Schakel je Xbox-controller in door bovenaan op het Xbox-symbool te drukken en zet hem vervolgens in de paarmodus door op de koppelingsknop aan de bovenkant van de controller (naast de linkertrigger) te drukken.

De controller knippert en verschijnt in de lijst met apparaten in het Bluetooth-menu van de app Instellingen. Zie voor meer informatie over het koppelen van Bluetooth-apparaten deze gids

PS4-koppelingsinstructies

Houd de PS-knop en de Share-knop tegelijkertijd 5 seconden ingedrukt. De controller knippert en verschijnt vervolgens in de lijst met apparaten in het Bluetooth-menu van de app Instellingen. Zie voor meer informatie over het koppelen van Bluetooth-apparaten deze gids

Problemen met koppelen oplossen

Lees voor het oplossen van problemen de Apple ondersteuningsartikel die verschillende informatie geeft over het koppelen van gamecontrollers aan een iPhone of iPad.

Besturing

Use a PS4 or XBox games controller as a remote control for the video app
  1. Opname starten / stoppen
  2. Scrollen starten / pauzeren
  3. Verminder snelheid van scrollen
  4. Verhoog de snelheid van scrollen
  5. Verplaats het script achteruit
  6. Verplaats het script vooruit