Muziek toevoegen

Pictogram voor gescripte video voor bedrijven-app

Scriptvideo’s voor bedrijven
iOS

Deze functie is nog niet beschikbaar voor de Android-app. Als je deze functie nodig hebt, laat het me dan weten, zodat ik de meest populaire functies als eerste kan prioriteren.

Voeg achtergrondmuziek toe aan video’s! 🎵

Na het opnemen van een video kun je muziek over elkaar heen leggen om het een professionele uitstraling te geven.

• Nummers uit je muziekbibliotheek toevoegen
  • Gebruik nummers uit onze royaltyvrije muziekcollectie

50 royaltyvrije muziektracks zijn speciaal voor de app gecomponeerd en kunnen zonder enige beperking worden gebruikt. Er is een kleine eenmalige in-app-aankoop om de royaltyvrije muziek te gebruiken.

Muziek toevoegen aan video-iPhone

Stappen om muziek aan video toe te voegen

1. Een video opnemen
  2. Tik in het voorbeeldscherm op de knop Muziek toevoegen (in het gedeelte BEWERKEN)
  3. Kies of je muziek uit onze royaltyvrije muziekbibliotheek of uit je bibliotheek wilt toevoegen. Je mag alleen muziek gebruiken waarvan je de rechten bezit. Daarom hebben we onze eigen royaltyvrije tracks voor u beschikbaar gesteld om zonder risico te gebruiken.
  4. Selecteer het muzieknummer dat u wilt gebruiken
  5. Configureer hoe de muziek moet worden afgespeeld met behulp van de onderstaande opties:
muziek over video leggen

Muziek configureren

• Gebruik de schuifregelaars om het begin en einde van het muzieknummer bij te snijden.
  • Stel het opname- en muziekvolume in.
  • Stel in of de muziek moet starten aan het begin van de video of na een paar seconden.
  • Kies of de muziek moet in-/uitfaden.
  • Kies of de muziek continu moet worden herhaald. Alle royaltyvrije muziekclips zijn ontworpen om perfect te lussen, voor andere muziek kan het nodig zijn om de clip bij te snijden om ervoor te zorgen dat deze naadloos loopt.

Omdat de bovenstaande instellingen zijn gewijzigd, kunnen ze worden bekeken door op de video te tikken.

1. Als je eenmaal tevreden bent met hoe de muziek bij de video speelt, druk je op Gereed in de bovenhoek om terug te keren naar het voorbeeldscherm en de video op te slaan of te delen.