Hoe op te nemen in landschap

Hoe kunnen we helpen?

Hoe op te nemen in landschap

iOS

Opnemen in landschap

De app schakelt automatisch tussen portret- en landschapsmodus wanneer u het apparaat draait.

Er is echter een instelling op uw apparaat die dit voorkomt. Als je deze set hebt, draait deze niet.

iOS

Ga naar het controlecentrum. Om hierheen te gaan, veegt u vanaf de rechterbovenhoek van het scherm omlaag (of vanaf de onderkant van het scherm op oudere apparaten). Zie de Apple-ondersteuningsgids voor meer informatie.

U zult een aantal pictogrammen zien, waaronder het onderstaande.

Oriëntatieslot in controlecentrum van ios

Dit is de vergrendeloriëntatieknop. Zorg ervoor dat dit is uitgeschakeld.

Nadat je het hebt uitgeschakeld, draait de app tussen portret- en landschapsmodus.

Android

Veeg vanaf de bovenkant van het scherm omlaag om het paneel Snelle instellingen te openen.

Zorg ervoor dat automatisch roteren is geactiveerd.

Het is ook mogelijk om het apparaat in portret- of landschapsmodus te vergrendelen.