Scripts importeren met de app Bestanden

Hoe kunnen we helpen?

Scripts importeren met de app Bestanden

iOS

Over de Bestanden-app

De Bestanden-app wordt automatisch toegevoegd op alle iOS-apparaten (iPhone en iPad) en stelt u in staat om bestanden op uw apparaat op te slaan en te beheren, evenals bestanden in andere cloudservices en apps, waaronder iCloud, Dropbox, Google Drive, OneDrive, Box, Adobe Creative Cloud en meer.

Alle bestanden die u op iCloud Drive bewaart, verschijnen automatisch in de Bestanden-app, maar u moet uw andere cloudservices instellen om ze ook te openen in de Bestanden-app.

De Files-app instellen voor Dropbox, Google Drive, OneDrive of Box

The Files app allows you to select which cloud providers to use
  • Download en configureer de cloud-app van derden (bijv. Dropbox, Google Drive, OneDrive of Box).
  • Open de Bestanden-app (het pictogram wordt hieronder weergegeven)
    Files app icon
  • Tik op het tabblad Bladeren.
  • Tik op de … knop
    files app more button
  • Tik op Bewerken
  • Schakel de apps van derden die u wilt gebruiken in de app Bestanden in
  • Tik op Gereed

Importeer scripts in de teleprompter-app

Open de teleprompter-app en tik op het pictogram Scripts om toegang te krijgen tot uw scripts.

Tap on the scripts icon in the menu

Uw scripts worden hier vermeld als u die heeft.

Om een ​​script uit bestanden te importeren, tikt u op de knop + in de rechterbovenhoek en selecteert u vervolgens Toevoegen uit bestanden.

How to add your script to the teleprompter
Import scripts from Dropbox, Google Drive, OneDrive, iCloud or Box

Navigeer naar het bestand dat u wilt importeren en tik erop. U kunt bestanden importeren in .doc, .docx, .rtf, .txt, .pdf formaten.

Het script wordt geladen op de bewerkingspagina van de app, waar u wijzigingen kunt aanbrengen, voeg opmaak toe, en vervolgens Opslaan.

Nadat u op Opslaan hebt gedrukt, verschijnt het script in uw lijst met scripts en kan het worden gebruikt om op te nemen door op de knop Selecteren te tikken.

After import, your script will appear in the edit screen.
Your scripts will be listed in the app, ready for recording

Importeer vanuit de Bestanden-app

Share speech from files app

Youkan ook scripts rechtstreeks vanuit de app Bestanden importeren.

• Open de Bestanden-app
  • Zoek het script dat u in de teleprompter wilt importeren
  • Tik op het bestand en houd vast.
  • U krijgt een aantal opties te zien.
  • Selecteer de optie Delen
  • Scrol helemaal naar rechts in de lijst met app-pictogrammen en tik op de drie puntjes [… Meer]
  • Tik op Teleprompter
  • De teleprompter-app wordt geopend en het script verschijnt