Scripts delen op verschillende apparaten

¿Cómo podemos ayudar?

Scripts delen op verschillende apparaten

You are here:
< All support articles

iOS

Scripts delen op verschillende apparaten

Het is mogelijk om scripts op meerdere apparaten te delen.

Bijvoorbeeld…

• Creëer/importeer een script op je Android-telefoon.
  • Bewerk op uw iPad
  • Neem op op uw iPhone

U bent flexibel om zoveel apparaten te gebruiken als u nodig heeft, maar er zijn een paar dingen waarmee u rekening moet houden:

Inloggen

Om uw scripts op meerdere apparaten te delen, is het noodzakelijk om op elk apparaat met hetzelfde account in te loggen. Als u zich daarom aanmeldt met de Facebook-knop op uw iPad, gebruik dan dezelfde methode voor uw iPhone.

Als u niet zeker weet met welk account u zich heeft aangemeld, neem dan contact met ons op

Aankoop gratis herstellen

Als u een upgrade op één apparaat heeft aangeschaft, kan deze op al uw apparaten worden gebruikt, zolang u op elk apparaat met hetzelfde account inlogt.