Premium-abonnement

Hoe kunnen we helpen?

Premium-abonnement

Dit ondersteuningsartikel is voor de volgende toepassingen:

Teleprompter for Video
iOS | Android

Teleprompter for Business
iOS

Wat je gratis krijgt

De Teleprompter voor video is een gratis app. In de gratis versie kunt u het volgende doen:

De Teleprompter for Business-app bevat alle gratis en premium functies op deze pagina.

Premium-abonnement

Er is een premium abonnement beschikbaar, dat extra functies heeft. Het premium abonnement kan in de app worden gekocht door op de knop Upgraden in het instellingenmenu te tikken.

Het premiumabonnement omvat de volgende voordelen:

• Schrijf langere scriptsstrong,
    kun je langere scripts schrijven. Na het upgraden is er geen limiet aan het toegestane aantal tekens.
  • Voeg een sterk logo toe,
    uw bedrijfslogo (of een afbeelding) toe aan uw video en kies waar deze moet worden geplaatst.
    Meer informatie
  • Overlay-muziek
    Voeg royaltyvrije muziek toe aan je video’s
    Meer informatie
  • Zwevende modus
    Laat de teleprompter boven andere apps zweven, zoals de native camera-app of sociale media-apps voor live-opnames.
    Meer informatie
  • Verbeterde ondertiteling (alleen iOS) (alleen iOS)
    De verbeterde ondertitelingsoptie synchroniseert uw stem met het script om nauwkeurigere timing van de ondertiteling te bereiken.
  • Ondertiteleditor (alleen iOS)
    Bewerk de tekst en timing van de ondertitels.
  • Script herschrijven met behulp van AI
    Onze eigen AI genaamd Eric zal u helpen uw script te verbeteren.

Abboneren:

• Tik op het pictogram Instellingen om het instellingenmenu te openen.
  • Druk op ? pictogram en vervolgens UPGRADEN
Koop de langere scripts in het instellingenmenu
  • Volg de stappen om te upgraden naar een betaald abonnement.

Problemen met upgraden

Alle upgrades en betalingen worden afgehandeld door Apple (voor iOS) en Google (voor Android). Als u problemen ondervindt bij het upgraden, kan het zijn dat er geen betalingsgegevens zijn ingesteld voor uw Apple ID of Google-account. In het bijzonder moet er sprake zijn van een geldige betaalmethode en factuuradres.

Aankoop gratis herstellen

Als u de app eerder heeft gekocht, maar deze wordt niet weergegeven als aangeschaft, kunt u uw aankoop gratis herstellen door op de link Al gekocht te tikken op de pagina Alle abonnementen (nadat u op Upgraden hebt getikt, zoals hierboven weergegeven).

Eerdere eenmalige aankopen

In het verleden waren voor sommige van de hierboven genoemde functies eenmalige aankopen beschikbaar. Als u een van deze heeft gekocht, is deze nog steeds geldig en kan deze worden hersteld met behulp van de bovenstaande methode. U hoeft het premiumabonnement alleen aan te schaffen als u een van de nieuwe functies nodig heeft die u nog niet eerder hebt aangeschaft.

Wilt u een abonnement opzeggen?

Als u om welke reden dan ook moet annuleren, lees dan deze handleiding.