Scripts importeren uit OneDrive

Hoe kunnen we helpen?

Scripts importeren uit OneDrive

Dit ondersteuningsartikel is voor de volgende toepassingen:

Teleprompter for Video
iOS | Android

Teleprompter for Business
iOS

Importeer vanuit de Teleprompter-app

Tik in het opnamescherm op het pictogram Scripts om toegang te krijgen tot uw scripts.

Tap on the scripts icon in the menu

Uw scripts worden hier vermeld als u die heeft.

Om een ​​script uit OneDrive te importeren, tikt u op de knop + in de rechterbovenhoek en selecteert u vervolgens Toevoegen vanuit OneDrive.

Meld u aan bij uw OneDrive-account en selecteer het bestand dat u wilt importeren. U kunt bestanden importeren in .doc, .docx, .rtf, .txt, .pdf formaten.

Het script wordt vervolgens geladen op de bewerkingspagina van de app, waar u wijzigingen kunt aanbrengen, voeg opmaak toeg, en dan Opslaan.

After import, your script will appear in the edit screen.

Nadat u op Opslaan hebt gedrukt, verschijnt het script in uw lijst met scripts en kan het worden gebruikt om op te nemen door op de knop Selecteren te tikken.

Your scripts will be listed in the app, ready for recording

Importeren vanuit de OneDrive-app

Als je de OneDrive-app al op je apparaat hebt geïnstalleerd, kun je daar ook rechtstreeks scripts importeren.

• Open de OneDrive-app
  • Zoek het script dat u in de teleprompter wilt importeren
  • Tik op de 3 puntjes […] naast de bestandsnaam
  • Selecteer de optie Openen in een andere app
  • Scrol helemaal naar rechts in de lijst met app-pictogrammen en tik op de 3 stippen [… Meer]
  • Tik op Teleprompter
  • De teleprompter-app wordt geopend en het script verschijnt

Problemen?

Als u problemen ondervindt bij het laden van uw scripts vanuit OneDrive, is het ook mogelijk om uw OneDrive-account te koppelen aan de Bestanden-app en scripts te importeren met de optie Toevoegen vanuit bestanden. Lees dit artikel voor volledige instructies over hoe u dit moet doen – Scripts importeren met de app Bestanden