Video’s opslaan en delen

¿Cómo podemos ayudar?

Video’s opslaan en delen

You are here:
< All support articles

iOS

Bewaar of deel video's van de iPhone

De video opslaan

Wanneer u op Opslaan tikt, wordt de video opgeslagen in de Foto’s-app op uw apparaat. Je kunt het openen in de Foto’s-app in het album Recent. Mogelijk wordt u gevraagd toestemming te geven voor toegang tot de Foto’s-app. Het is noodzakelijk om toestemming te geven aan Alle Foto’s om ervoor te zorgen dat alle toekomstige video’s correct worden opgeslagen.

Het is mogelijk om de machtigingen later te bewerken door de stappen in deze handleiding te volgen – App-machtigingen

Bewaar voor later

Met deze optie kunt u de opname in de app opslaan, zodat u deze later kunt openen om te bewerken of op te slaan/delen. Opgeslagen opnames kunnen worden bekeken door op het Scripts-pictogram in het navigatiemenu (in het opnamescherm) te tikken. Bij elk script wordt het aantal opnames weergegeven. Tik op het script om de opnames te bekijken. Opnames kunnen worden verwijderd door naar links te vegen op de voorbeeldafbeelding, maar kunnen na verwijdering niet meer worden hersteld.

Het delen van de video

Wanneer u op Delen tikt, biedt de app u verschillende opties voor het delen van de video. Deze opties zijn gebaseerd op de instellingen van uw apparaat en de apps die u hebt geïnstalleerd. Hier volgen enkele tips waarmee u rekening moet houden bij het delen van video’s:

Video’s delen via e-mail

Videobestanden zijn erg groot. Het delen van video’s via e-mail is bijna altijd een slecht idee, omdat de grootte van de video waarschijnlijk de maximaal toegestane bestandsgrootte voor uw e-mailprovider zal overschrijden. Als iemand je vraagt ​​om een ​​video per e-mail met hem of haar te delen, is het veel beter om het bestand op te slaan in Dropbox, Google Drive, OneDrive, iCloud of een andere cloudopslagprovider en de persoon vervolgens een link naar de video te e-mailen.

Video’s delen met Dropbox

• Installeer en log in op de Dropbox-app
  • Tik op de knop Delen in de Teleprompter voor video-app
  • Tik op de optie om op te slaan in Dropbox
  • Selecteer een map in Dropbox om in op te slaan
  • Tik op Opslaan

Video’s delen met Google Drive

• Installeer en log in op de Google Drive-app
  • Tik op de knop Delen in de Teleprompter voor video-app
  • Tik in de lijst met pictogrammen op het Google Drive-pictogram. Als dit niet wordt weergegeven, tik dan op het […] Meer-pictogram en zoek het vervolgens op in de volledige lijst met apps.
  • Selecteer uw account (indien daarom wordt gevraagd)
  • Selecteer een map in Google Drive om te delen (indien nodig)
  • Tik op de knop Uploaden

Video’s delen met OneDrive

• Installeer en log in op de OneDrive-app
  • Tik op de knop Delen in de Teleprompter voor video-app
  • Tik in de lijst met pictogrammen op het OneDrive-pictogram. Als dit niet wordt weergegeven, tikt u op het […] Meer-pictogram en zoekt u het vervolgens op in de volledige lijst met apps.
  • Selecteer een map in OneDrive waarnaar u wilt uploaden
  • Tik op de knop Uploaden naar OneDrive

Video’s delen met iCloud

• Tik op de knop Delen in de Teleprompter voor video-app
  • Tik op de optie om op te slaan in bestanden
  • Selecteer een map in iCloud Drive waarnaar u wilt uploaden
  • Tik op de knop Opslaan

Video’s delen met Box of een andere cloudopslagprovider

Met de iOS Files-app kunt u rechtstreeks koppelen met vrijwel elke Cloud Storage-provider. Volg de instructies van de provider voor het koppelen met de bestanden-app en gebruik vervolgens deze instructies om uw video te uploaden.

• Tik op de knop Delen in de Teleprompter voor video-app
  • Tik op de optie om op te slaan in bestanden
  • Navigeer naar uw Cloud Storage-provider en selecteer een map waarnaar u wilt uploaden
  • Tik op de knop Opslaan

Opties voor videobewerking

De app biedt de volgende bewerkingsopties: