PDF-bestanden importeren

Hoe kunnen we helpen?

PDF-bestanden importeren

iOS

Soorten pdf’s

Helaas zijn niet alle PDF-documenten gelijk geboren.

Hoewel ze allemaal “.PDF” aan het einde van hun bestandsnaam kunnen hebben, kunnen hun creatieproces en inhoud enorm variëren.

Deze verschillen verklaren waarom apps bepaalde pdf-bestanden niet kunnen verwerken.

In dit artikel wordt het verschil uitgelegd tussen een “echte” PDF en een “gescande” PDF.

✔️ “Echte” (of “echte”) pdf’s

True PDF’s zijn digitaal gemaakt door een toepassing die de tekst, afbeeldingen en opmaakinformatie in het document zelf insluit.

Druk bij het bewerken van een document in Google Docs, Microsoft Word of iets dergelijks op “Exporteren als PDF” om een ​​True PDF te maken.

Omdat in deze bestanden tekstinformatie is ingesloten, kunnen ze eenvoudig worden begrepen en geëxtraheerd door toepassingen zoals Teleprompter for Video.

❌ Gescande PDF

De meeste scanners of scan-apps hebben de mogelijkheid om op te slaan in PDF-indeling.

Deze scans hebben geen ingesloten tekstinformatie. In plaats daarvan zijn ze gewoon een afbeelding van het document.

Hierdoor kunnen applicaties de tekst alleen begrijpen door OCR (optical character recognition) uit te voeren om de tekst uit de afbeelding te halen.

Als u tekst uit een gescande PDF moet importeren in Teleprompter for Video, moet u een gespecialiseerde OCR-toepassing gebruiken om de tekst uit het document te extraheren.