Persoonlijke gegevens

U bent hier:
< Alle onderwerpen
Teleprompter voor video-app-pictogram

Teleprompter voor video
iOS | Android

Pictogram voor gescripte video voor bedrijven-app

Video’s voor bedrijven
iOS

Welke persoonsgegevens worden bewaard?

Wanneer u inlogt op onze app, slaan we uw e-mailadres en naam op in onze database, samen met eventuele scripts die u opslaat.

Persoonlijke gegevens verwijderen

De Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) vereist dat ontwikkelaars een manier bieden waarop mensen kunnen verzoeken dat hun gegevens worden verwijderd. Hieronder vindt u instructies om dit te doen:

Apple / iOS-gebruikers

Navigeer naar Instellingen strong, >Ondersteuning

Tik op Uw account verwijderen (onder Beheer)

Externe toegang tot telepromter-app toestaan
Android-gebruikers

Neem contact met ons op via ons ondersteuningsformulier.

Eenmaal verwijderd, kunt u niet langer inloggen op de app totdat u een nieuw account aanmaakt. U kunt de app echter in de offline modus blijven gebruiken door op de knop Overslaan op de inl ogpagina te drukken. In de offline modus worden al uw gegevens op uw apparaat bewaard en niet doorgegeven aan onze database.

Vorige App-machtigingen
Inhoudsopgave
Back to Top