Een Bluetooth-afstandsbediening gebruiken

Hoe kunnen we helpen?

Een Bluetooth-afstandsbediening gebruiken

iOS

Een Bluetooth-afstandsbediening gebruiken

De app is geprogrammeerd om signalen van Bluetooth-afstandsbedieningen te ontvangen. Met een afstandsbediening kunt u het volgende doen:

• Opname starten en stoppen
  • Scrollen pauzeren
  • Scrollen versnellen en vertragen

Wanneer u op zoek bent naar een geschikte afstandsbediening, moet u ervoor zorgen dat u er een vindt die compatibel is met iOS-apparaten. Het moet ook een ‘media’-afstandsbediening zijn, omdat deze ervoor zorgt dat de juiste bedieningselementen beschikbaar zijn, zoals hieronder weergegeven.

Gebruik een bluetooth-afstandsbediening om de app te bedienen die video opneemt

Aanbevolen apparaten

Hier zijn een aantal afstandsbedieningen die in de app zijn getest:

Satechi Bluetooth Multi-Media Afstandsbediening - compatibel met iPhone, iPad, iMac
Satechi Bluetooth-multimedia-afstandsbediening

Bekijk op Amazon ➝

Satechi R2 Bluetooth Multi-Media Afstandsbediening 2020 - compatibel met iPhone iPad iMac
Satechi R2 Bluetooth-multimedia-afstandsbediening

Bekijk op Amazon ➝

De afstandsbediening configureren

Wanneer u uw afstandsbediening ontvangt, moet u deze koppelen met uw apparaat. Dit is hetzelfde met elk Bluetooth-apparaat. De afstandsbediening wordt geleverd met instructies over hoe u dit moet doen, dus volg deze alstublieft.

Zodra de afstandsbediening is gekoppeld, kunt u deze eenvoudig met de app gebruiken door op de knoppen te drukken zoals hierboven weergegeven.